Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Business-technology


TRIM Α.Ε.

Η TRIM Α.Ε. ιδρύθηκε το 1974. Λειτούργησε και καθιερώθηκε στον τομέα της λιανικής πώλησης ειδών αυτοκινήτου με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα με τον διακριτικό τίτλο TRIM. Σήμερα συνεχίζει να αναπτύσσεται και να συνεργάζεται με μερικές από τις καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη, διανέμοντας τα προϊόντα τους μέσα από το ευρύ δίκτυο πωλήσεων που διαθέτει. Η εταιρεία διευρύνοντας τους τομείς ενδιαφέροντός της εισήλθε το 1996 δυναμικά στις εκδόσεις ειδικού Τύπου (έντυπου και ηλεκτρονικού) με το www.trimpublications.com. Αξίζει να σημειωθεί επιπλέον ότι η TRIM λειτουργεί εξειδικευμένες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες για την αγορά της επικοινωνίας και της ενέργειας και ότι τα τελευταία χρόνια πέτυχε να επεκταθεί και σε βαλκανικές χώρες: Βουλγαρία, Ρουμανία και Αλβανία.

Η μεγάλη εμπειρία στην ελληνική αγορά, η ποιότητα των προϊόντων και η τεχνογνωσία στις πωλήσεις μάς έχουν δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την καλύτερη υποστήριξη, με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Η TRIM, μια εύρωστη, δυναμική και σύγχρονη επιχείρηση, με άποψη για το «επιχειρείν», παραμένει σήμερα στην κορυφή των εμπορικών και εκδοτικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, καθώς παρακολουθεί τις τάσεις της αγοράς και σχεδιάζει στρατηγικά και με όραμα τα επόμενα βήματά της.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

  • Άρτιο, καταρτισμένο στελεχικά δυναμικό
  • Σταθερότητα στη διοίκηση
  • Στρατηγικός σχεδιασμός και ευελιξία
  • Βαθιά γνώση της αγοράς
  • Υποστήριξη και εμπιστοσύνη διεθνών εταιρειών
  • Όραμα και προοπτική

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΡΙΜ Α.Ε 2014